top of page
רצועות טופו

רצועות טופו

תוספת רצועות הטופו לכל סלט משדרגת את טעמו והופכת כל סלט לארוחה משביעה ומזינה .

מה צריך ?

1 חבילת טופו אורגני- לחתוך את הטופו לרצועות בעובי של כ 3-4 ס"מ.

למרינדה 

3 כפות רוטב סויה תמרי

1/2 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד 

1 כף סילאן 

1 שן שום כתושה 

2 כפות מים 

1 כף שמן שומשום בכבישה קרה

אופן ההכנה 

1. לערבב את כל חומרי המרינדה יחד 

2. להכניס את רצועות הטופו  לתוך קופסא רחבה ולהשכיבם אחת ליד השנייה .

3. להכניס למקרר - עדיף ללילה - אם ממהרים לפחות לחצי שעה 

 

***** חשוב ביותר !! לדאוג להפוך את הקופסא מידי פעם כדי שהטופו ייספוג את הטעמים מכל הכיוונים .

אני אוהבת להכין אותם על מחבת פסים (פלאנצ'ה) עם מעט שמן זית ולטגן ממש כמה שניות מכל צד - זהירות זה מאוד משפריץ ומלכלך .

אופציה נוספת לסדרם בתנור לרסס מעט שמן ולאפות על חום של 180 מעלות למשך כ- 20 דק

Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

קינוח ג'לי דל פחמימה
Green Salad
קינוח דל פחמימה טעים וקאנצ'י מדפי אורז
Green Salad
קרפ דל פחמימה
Green Salad
רוטב ויניגריט בזיליקום
Green Salad
bottom of page