top of page
רצועות טופו
תוספת רצועות הטופו לכל סלט משדרגת את טעמו והופכת כל סלט לארוחה משביעה ומזינה .
מה צריך ?
1 חבילת טופו אורגני- לחתוך את הטופו לרצועות בעובי של כ 3-4 ס"מ.
למרינדה
3 כפות רוטב סויה תמרי
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
1 כף סילאן
1 שן שום כתושה
2 כפות מים
1 כף שמן שומשום בכבישה קרה
אופן ההכנה
1. לערבב את כל חומרי המרינדה יחד
2. להכניס את רצועות הטופו לתוך קופסא רחבה ולהשכיבם אחת ליד השנייה .
3. להכניס למקרר - עדיף ללילה - אם ממהרים לפחות לחצי שעה
***** חשוב ביותר !! לדאוג להפוך את הקופסא מידי פעם כדי שהטופו ייספוג את הטעמים מכל הכיוונים .
אני אוהבת להכין אותם על מחבת פסים (פלאנצ'ה) עם מעט שמן זית ולטגן ממש כמה שניות מכל צד - זהירות זה מאוד משפריץ ומלכלך .
אופציה נוספת לסדרם בתנור לרסס מעט שמן ולאפות על חום של 180 מעלות למשך כ- 20 דק
bottom of page