רצועות טופו

רצועות טופו

תוספת רצועות הטופו לכל סלט משדרגת את טעמו והופכת כל סלט לארוחה משביעה ומזינה .

מנת חלבון מצויינת משביעה וכייפית . 

מה צריך ?

1 חבילת טופו אורגני- לחתוך את הטופו לרצועות בעובי של כ 3-4 ס"מ.

למרינדה 

3 כפות רוטב סויה תמרי

1/2 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד 

1 כף סילאן 

1 שן שום כתושה 

1 כף שמן שומשום בכבישה קרה

אופן ההכנה 

1. לערבב את כל חומרי המרינדה יחד 

2. להכניס את רצועות הטופו  לתוך קופסא רחבה ולהשכיבם אחת ליד השנייה .

3. להכניס למקרר - עדיף ללילה - אם ממהרים לפחות לחצי שעה 

 

***** חשוב ביותר !! לדאוג להפוך את הקופסא מידי פעם כדי שהטופו ייספוג את הטעמים מכל הכיוונים .

אני אוהבת להכין אותם על מחבת פסים (פלאנצ'ה) עם מעט שמן זית ולטגן ממש כמה שניות מכל צד - זהירות זה מאוד משפריץ ומלכלך .

אופציה נוספת לסדרם בתנור לרסס מעט שמן ולאפות על חום של 180 מעלות למשך כ- 20 דק

מתכונים נוספים

לימון כבוש
Green Salad
רטבים לסלטים
Green Salad
מלבי טעים
Green Salad
עוגיות טחינה מעולות
Green Salad

לקבלת טיפים, מאמרים ומתכונים בנושא תזונה טבעית בריאה ודימוי גוף 

טל מנחם: 054-3227352

tal.eatright@gmail.com

  • קבוצה סגורה - 100% מושלמת
  • Wix Facebook page
  • YouTube Social  Icon

© Tal Menahem / eatright

Designed by BestSite