רצועות טופו

רצועות טופו

תוספת רצועות הטופו לכל סלט משדרגת את טעמו והופכת כל סלט לארוחה משביעה ומזינה .

מנת חלבון מצויינת משביעה וכייפית . 

מה צריך ?

1 חבילת טופו אורגני- לחתוך את הטופו לרצועות בעובי של כ 3-4 ס"מ.

למרינדה 

3 כפות רוטב סויה תמרי

1/2 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד 

1 כף סילאן 

1 שן שום כתושה 

1 כף שמן שומשום בכבישה קרה

אופן ההכנה 

1. לערבב את כל חומרי המרינדה יחד 

2. להכניס את רצועות הטופו  לתוך קופסא רחבה ולהשכיבם אחת ליד השנייה .

3. להכניס למקרר - עדיף ללילה - אם ממהרים לפחות לחצי שעה 

 

***** חשוב ביותר !! לדאוג להפוך את הקופסא מידי פעם כדי שהטופו ייספוג את הטעמים מכל הכיוונים .

אני אוהבת להכין אותם על מחבת פסים (פלאנצ'ה) עם מעט שמן זית ולטגן ממש כמה שניות מכל צד - זהירות זה מאוד משפריץ ומלכלך .

אופציה נוספת לסדרם בתנור לרסס מעט שמן ולאפות על חום של 180 מעלות למשך כ- 20 דק

מתכונים נוספים

רטבים לסלטים
Green Salad
מלבי טעים
Green Salad
עוגיות טחינה מעולות
Green Salad
פנקייק כרובית - דל פחמימה
Green Salad

לקבלת טיפים, מאמרים ומתכונים בנושא תזונה טבעית בריאה ודימוי גוף 

טל מנחם: 054-3227352

tal.eatright@gmail.com

  • קבוצה סגורה - 100% מושלמת
  • Wix Facebook page
  • YouTube Social  Icon

© Tal Menahem / eatright

Designed by BestSite