רצועות טופו

רצועות טופו

תוספת רצועות הטופו לכל סלט משדרגת את טעמו והופכת כל סלט לארוחה משביעה ומזינה .

מה צריך ?

1 חבילת טופו אורגני- לחתוך את הטופו לרצועות בעובי של כ 3-4 ס"מ.

למרינדה 

3 כפות רוטב סויה תמרי

1/2 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד 

1 כף סילאן 

1 שן שום כתושה 

2 כפות מים 

1 כף שמן שומשום בכבישה קרה

אופן ההכנה 

1. לערבב את כל חומרי המרינדה יחד 

2. להכניס את רצועות הטופו  לתוך קופסא רחבה ולהשכיבם אחת ליד השנייה .

3. להכניס למקרר - עדיף ללילה - אם ממהרים לפחות לחצי שעה 

 

***** חשוב ביותר !! לדאוג להפוך את הקופסא מידי פעם כדי שהטופו ייספוג את הטעמים מכל הכיוונים .

אני אוהבת להכין אותם על מחבת פסים (פלאנצ'ה) עם מעט שמן זית ולטגן ממש כמה שניות מכל צד - זהירות זה מאוד משפריץ ומלכלך .

אופציה נוספת לסדרם בתנור לרסס מעט שמן ולאפות על חום של 180 מעלות למשך כ- 20 דק

Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

רטבים לסלט
Green Salad
טארט טאטין בצל
Green Salad
עוגת גבינה דלת פחמימה
Green Salad
לימון כבוש
Green Salad