top of page
רול  גבינה דל פחמימה

רול גבינה דל פחמימה

למה פילו ? בצק פילו עשוי מחיטה ומים למעשה כמו כל בצק רגיל , יתרונו הגדול הוא בכך שהוא מרודד כל כך דק , דבר המאפשר להשתמש בו למאפים דלי פחמימה מבלי לוותר על הקרנציות של מאפה רגיל ומבלי לצרוך כמות מופרזת של פחמימות למי שזקוק לתזונה דלת פחמימות , אז קבלו מתכון לעוגת גבינה קרנצ'ית עשירה בחלבון ודלת פחמימה מתאימה לסוכרתים בתיאבון

רכיבים : 

1 קופסת ריקוטה 

1 גביע של יוגורט פרו 20 גר חלבון 

1 כפית מחית וניל 

1/3 כוס אריתריאול / סוויטנגו 

40 טיפות ממתיק monk fruit

או 4 שקיות של סוכרלוז 

1/3 כוס קמח שקדים 

1 כפית גרידת לימון / גרידת תפוז 

חופן אגוזי מלך 

6 דפי בצק פילו  

אופן ההכנה :

מערבבים את כל החומרים יחד 

פורסים את דפי הפילו , 3 דפים לכל רולדה 

מורחים כל דף בשמן זית או חמאה 

על החלק הארוך של דף הפילו מניחים חצי מהמלית לכל האורך .

מגלגלים סוגרים היטב את הקצוות .

מורחים שוב את דף הפילו בשמן זית או חמאה - כך חוזרים על הפעולה עם 3 דפי הפילו שנותרו.

מכניסים לתנור ל 160 מעלות 20 דקות. עד שהרולדה זהובה . 


Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

קינוח דל פחמימה טעים וקאנצ'י מדפי אורז
Green Salad
קרפ דל פחמימה
Green Salad
רוטב ויניגריט בזיליקום
Green Salad
סלט פיצה מדהים
Green Salad
bottom of page