רול  גבינה דל פחמימה

רול גבינה דל פחמימה

למה פילו ? בצק פילו עשוי מחיטה ומים למעשה כמו כל בצק רגיל , יתרונו הגדול הוא בכך שהוא מרודד כל כך דק , דבר המאפשר להשתמש בו למאפים דלי פחמימה מבלי לוותר על הקרנציות של מאפה רגיל ומבלי לצרוך כמות מופרזת של פחמימות למי שזקוק לתזונה דלת פחמימות , אז קבלו מתכון לעוגת גבינה קרנצ'ית עשירה בחלבון ודלת פחמימה מתאימה לסוכרתים בתיאבון

רכיבים : 

1 קופסת ריקוטה 

1 גביע של יוגורט פרו 20 גר חלבון 

1 כפית מחית וניל 

1/3 כוס אריתריאול / סוויטנגו 

40 טיפות ממתיק monk fruit

או 4 שקיות של סוכרלוז 

1/3 כוס קמח שקדים 

1 כפית גרידת לימון / גרידת תפוז 

חופן אגוזי מלך 

6 דפי בצק פילו  

אופן ההכנה :

מערבבים את כל החומרים יחד 

פורסים את דפי הפילו , 3 דפים לכל רולדה 

מורחים כל דף בשמן זית או חמאה 

על החלק הארוך של דף הפילו מניחים חצי מהמלית לכל האורך .

מגלגלים סוגרים היטב את הקצוות .

מורחים שוב את דף הפילו בשמן זית או חמאה - כך חוזרים על הפעולה עם 3 דפי הפילו שנותרו.

מכניסים לתנור ל 160 מעלות 20 דקות. עד שהרולדה זהובה . 


Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

Green Salad
<< למתכון
עוגת גבינה דלת פחמימה
Green Salad
רטבים לסלט
Green Salad
טארט טאטין בצל
Green Salad