top of page
רול גבינה דל פחמימה
למה פילו ? בצק פילו עשוי מחיטה ומים למעשה כמו כל בצק רגיל , יתרונו הגדול הוא בכך שהוא מרודד כל כך דק , דבר המאפשר להשתמש בו למאפים דלי פחמימה מבלי לוותר על הקרנציות של מאפה רגיל ומבלי לצרוך כמות מופרזת של פחמימות למי שזקוק לתזונה דלת פחמימות , אז קבלו מתכון לעוגת גבינה קרנצ'ית עשירה בחלבון ודלת פחמימה מתאימה לסוכרתים בתיאבון
רכיבים :
1 קופסת ריקוטה
1 גביע של יוגורט פרו 20 גר חלבון
1 כפית מחית וניל
1/3 כוס אריתריאול / סוויטנגו
40 טיפות ממתיק monk fruit
או 4 שקיות של סוכרלוז
1/3 כוס קמח שקדים
1 כפית גרידת לימון / גרידת תפוז
חופן אגוזי מלך
6 דפי בצק פילו
אופן ההכנה :
מערבבים את כל החומרים יחד
פורסים את דפי הפילו , 3 דפים לכל רולדה
מורחים כל דף בשמן זית או חמאה
על החלק הארוך של דף הפילו מניחים חצי מהמלית לכל האורך .
מגלגלים סוגרים היטב את הקצוות .
מורחים שוב את דף הפילו בשמן זית או חמאה - כך חוזרים על הפעולה עם 3 דפי הפילו שנותרו.
מכניסים לתנור ל 160 מעלות 20 דקות. עד שהרולדה זהובה .
bottom of page