קרקרים - קימל וקצח - ללא גלוטן

קרקרים - קימל וקצח - ללא גלוטן

אני מאוד אוהבת אוכל קריספי שמתפצפץ בפה , כמה שיותר קריספי יותר טעים - הקרקרים האילו כל כך קריספיים שפשוט קשה להפסיק לאכול מהם .

רכיבים :

1 כוס קמח שיבולת שועל - אפשר לטחון במעבד מזון שיבולת שועל לקמח.

1 כוס זירעי פשתן טחונים. 

1 כוס קמח טף .

1 כפית גדושה מלח ים אטלנטי.

1 כף קימל 

1 כף קצח.

1 כוס מים 

1/2 כוס שמן זית .

אופן ההכנה:

להכניס לתוך קערה את כל הרכיבים    היבשים ולערבב היטב . 

 להוסיף את השמן והמים ולערבב  את הכל לעיסה .

  • לתת לעיסה לנוח 10 דק'   בינתיים לחמם את התנור ל - 60 מעלות .

  • לקחת תבנית גדולה של תנור להניח מעליה נייר אפייה ולשפוך את גוש העיסה במרכז. 

  • לקחת נייר אפייה נוסף לפתוח אותו  ולרסס שמן זית - מאוד חשוב לעשות זאת אחרת כל הבצק יידבק לנייר .

  •  להניח את נייר האפייה המרוסס שמן מעל העיסה ובעזרת הידיים  לשטח לכל הכיוונים - לשים לב שאתם לא יוצרים חורים . 

  •  בזהירות להסיר את נייר האפייה לקחת גלגלת פיצה או סכין ארוכה ולחרוץ ריבועים על הבצק.

  •  להכניס לתנור ל- 20 דק' יש תנורים ש15 דק' מספיקות . ואם תצליחו לחכות עד שהקרקרים יתקררו- שימרו אותם בקופסא אטומה .

  • בתיאבון . 

מתכונים נוספים

רטבים לסלטים
Green Salad
מלבי טעים
Green Salad
עוגיות טחינה מעולות
Green Salad
פנקייק כרובית - דל פחמימה
Green Salad

לקבלת טיפים, מאמרים ומתכונים בנושא תזונה טבעית בריאה ודימוי גוף 

טל מנחם: 054-3227352

tal.eatright@gmail.com

  • קבוצה סגורה - 100% מושלמת
  • Wix Facebook page
  • YouTube Social  Icon

© Tal Menahem / eatright

Designed by BestSite