top of page
קרקרים - קימל וקצח - ללא גלוטן

קרקרים - קימל וקצח - ללא גלוטן

אני מאוד אוהבת אוכל קריספי שמתפצפץ בפה , כמה שיותר קריספי יותר טעים - הקרקרים האילו כל כך קריספיים שפשוט קשה להפסיק לאכול מהם .

רכיבים :

1 כוס קמח שיבולת שועל - אפשר לטחון במעבד מזון שיבולת שועל לקמח.

1 כוס זירעי פשתן טחונים. 

1 כוס קמח טף .

1 כפית גדושה מלח ים אטלנטי.

1 כף קימל 

1 כף קצח.

1 כוס מים 

1/2 כוס שמן זית .

אופן ההכנה:

להכניס לתוך קערה את כל הרכיבים    היבשים ולערבב היטב . 

 להוסיף את השמן והמים ולערבב  את הכל לעיסה .

  • לתת לעיסה לנוח 10 דק'   בינתיים לחמם את התנור ל - 60 מעלות .

  • לקחת תבנית גדולה של תנור להניח מעליה נייר אפייה ולשפוך את גוש העיסה במרכז. 

  • לקחת נייר אפייה נוסף לפתוח אותו  ולרסס שמן זית - מאוד חשוב לעשות זאת אחרת כל הבצק יידבק לנייר .

  •  להניח את נייר האפייה המרוסס שמן מעל העיסה ובעזרת הידיים  לשטח לכל הכיוונים - לשים לב שאתם לא יוצרים חורים . 

  •  בזהירות להסיר את נייר האפייה לקחת גלגלת פיצה או סכין ארוכה ולחרוץ ריבועים על הבצק.

  •  להכניס לתנור ל- 20 דק' יש תנורים ש15 דק' מספיקות . ואם תצליחו לחכות עד שהקרקרים יתקררו- שימרו אותם בקופסא אטומה .

  • בתיאבון . 

Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

קינוח דל פחמימה טעים וקאנצ'י מדפי אורז
Green Salad
קרפ דל פחמימה
Green Salad
רוטב ויניגריט בזיליקום
Green Salad
סלט פיצה מדהים
Green Salad
bottom of page