לקבלת טיפים, מאמרים ומתכונים בנושא תזונה טבעית בריאה ודימוי גוף 

טל מנחם: 054-3227352

tal.eatright@gmail.com

  • קבוצה סגורה - 100% מושלמת
  • Wix Facebook page
  • YouTube Social  Icon

© Tal Menahem / eatright

Designed by BestSite

קרקרים ללא גלוטן

קרקרים ללא גלוטן

הקרקרים האילו הם מבחינתי הנישנוש האולטימטיבי, הם גם בריאים מאוד וגם טעימים מאוד ומתאימים כמובן לכל מי שרגיש או נמנע מגלוטן . היתרון הגדול שלהם - שהם מאוד פשוטים להכנה והם נשמרים בצנצנת סגורה עד שבועיים .

קרקרים ללא גלוטן , קלים מאוד להכנה , אפשר לטבל באיזה תבלין שתירצו . 

מה צריך ?

 

1 כוס זירעי פשתן טחונים . 

1 כוס קמח עדשים כתומות . 

1 כוס קמח טף . 

1 כף מלח ים אטלנטי.

1כף זעתר. - או כל תבלין אחר שתחפצו - פפריקה מעושנת / אורגנו / שום

1 כוס מים - ייתכן ויהיה צורך בעוד חצי כוס 

אופן ההכנה : 

1. מערבבים את כל החומרים יחד לעיסה דביקה .

2. חוצים את העיסה ל-3 

3.מניחים על התבנית נייר אפייה ומשמנים היטב בכמות נדיבה - מעט מידי שמן יגרום   לקרקרים להדבק.

4. מניחים מעל העיסה עוד נייר אפיה משומן היטב - חשוב מאוד !! 

    עם הידיים משטחים אותה לכל רוחב הנייר אפיה . 

5. מסירים בזהירות את הנייר העליון.

6. עם גלגלת פיצה או עם סכין לא משוננת חורצים בעדינות ריבועים . 

 

מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' 170 מעלות ל- 20-25 דק' תלוי בתנור

נותנים לקרקרים להתקרר - אם תצליחו להתאפק. 

בתיאבון .

מתכונים נוספים

רטבים לסלטים
Green Salad
מלבי טעים
Green Salad
עוגיות טחינה מעולות
Green Salad
פנקייק כרובית - דל פחמימה
Green Salad