קרקרים ללא גלוטן

קרקרים ללא גלוטן

הקרקרים האילו הם מבחינתי הנישנוש האולטימטיבי, הם גם בריאים מאוד וגם טעימים מאוד ומתאימים כמובן לכל מי שרגיש או נמנע מגלוטן . היתרון הגדול שלהם - שהם מאוד פשוטים להכנה והם נשמרים בצנצנת סגורה עד שבועיים .

קרקרים ללא גלוטן , קלים מאוד להכנה , אפשר לטבל באיזה תבלין שתירצו . 

מה צריך ?

 

1 כוס זירעי פשתן טחונים . 

1 כוס קמח עדשים כתומות . 

1 כוס קמח טף . 

1 כף מלח ים אטלנטי.

1כף זעתר. - או כל תבלין אחר שתחפצו - פפריקה מעושנת / אורגנו / שום

1 כוס מים - ייתכן ויהיה צורך בעוד חצי כוס 

אופן ההכנה : 

1. מערבבים את כל החומרים יחד לעיסה דביקה .

2. חוצים את העיסה ל-3 

3.מניחים על התבנית נייר אפייה ומשמנים היטב בכמות נדיבה - מעט מידי שמן יגרום   לקרקרים להדבק.

4. מניחים מעל העיסה עוד נייר אפיה משומן היטב - חשוב מאוד !! 

    עם הידיים משטחים אותה לכל רוחב הנייר אפיה . 

5. מסירים בזהירות את הנייר העליון.

6. עם גלגלת פיצה או עם סכין לא משוננת חורצים בעדינות ריבועים . 

 

מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' 170 מעלות ל- 20-25 דק' תלוי בתנור

נותנים לקרקרים להתקרר - אם תצליחו להתאפק. 

בתיאבון .

מתכונים נוספים

רטבים לסלטים
Green Salad
מלבי טעים
Green Salad
עוגיות טחינה מעולות
Green Salad
פנקייק כרובית - דל פחמימה
Green Salad

לקבלת טיפים, מאמרים ומתכונים בנושא תזונה טבעית בריאה ודימוי גוף 

טל מנחם: 054-3227352

tal.eatright@gmail.com

  • קבוצה סגורה - 100% מושלמת
  • Wix Facebook page
  • YouTube Social  Icon

© Tal Menahem / eatright

Designed by BestSite