top of page
קרקרים טיבעוניים ללא גלוטן

קרקרים טיבעוניים ללא גלוטן

רכיבים :

100 גרם זירעי חמניה

100 גרם שומשום

50 גרם זירעי דלעת

6 כפות  זירעי פשתן טחונים גס ( לא טחונים דק כמו קמח)

1 כפית מלח

1 כפית זעתר

1 כפית פפריקה מעושנת

1/2 כפית כמון - לא חובה

500 מ"ל מים

אופן ההכנה :

אופן ההכנה :

1.לערבב את כל המוצרים היבשים יחד

2. להוסיף את התבלינים ולערבב

3. להוסיף את המים

4. לתת לכל התערובת לנוח בצד לספיגת המים כ- 30 דק'

5. כעבור 30 דק' מחלקים את התערובת ל- 2 תבניות ומשטחים את התערובת על תבנית המרופדת במשטח סיליקון !!! חשוב מאוד אחרת כל העיסה תידבק .

6. מכניסים לתוך תנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.

7. משטחים את העיסה ומכניסים לתנור לבדיוק שעה ו 10 דקות .

** הערה חשובה - אם רוצים שהקרקרים יצאו שווים בגודלם יש לעבור עם גלגלת פיצה מעליהם בערך כ 30 דק' אחרי האפיה ולהחזיר לתנור , אפשר להשאירם כך ופשוט לחתוך אותם בסיום האפייה עם הידיים .

בתיאבון - ספרו איך יצא

Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

קינוח ג'לי דל פחמימה
Green Salad
קינוח דל פחמימה טעים וקאנצ'י מדפי אורז
Green Salad
קרפ דל פחמימה
Green Salad
רוטב ויניגריט בזיליקום
Green Salad
bottom of page