קרקרים טיבעוניים ללא גלוטן
רכיבים :
100 גרם זירעי חמניה
100 גרם שומשום
50 גרם זירעי דלעת
6 כפות זירעי פשתן טחונים גס ( לא טחונים דק כמו קמח)
1 כפית מלח
1 כפית זעתר
1 כפית פפריקה מעושנת
1/2 כפית כמון - לא חובה
500 מ"ל מים
אופן ההכנה :
אופן ההכנה :
1.לערבב את כל המוצרים היבשים יחד
2. להוסיף את התבלינים ולערבב
3. להוסיף את המים
4. לתת לכל התערובת לנוח בצד לספיגת המים כ- 30 דק'
5. כעבור 30 דק' מחלקים את התערובת ל- 2 תבניות ומשטחים את התערובת על תבנית המרופדת במשטח סיליקון !!! חשוב מאוד אחרת כל העיסה תידבק .
6. מכניסים לתוך תנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.
7. משטחים את העיסה ומכניסים לתנור לבדיוק שעה ו 10 דקות .
** הערה חשובה - אם רוצים שהקרקרים יצאו שווים בגודלם יש לעבור עם גלגלת פיצה מעליהם בערך כ 30 דק' אחרי האפיה ולהחזיר לתנור , אפשר להשאירם כך ופשוט לחתוך אותם בסיום האפייה עם הידיים .
בתיאבון - ספרו איך יצא