קרקרים טיבעוניים ללא גלוטן

קרקרים טיבעוניים ללא גלוטן

רכיבים :

100 גרם זירעי חמניה

100 גרם שומשום

50 גרם זירעי דלעת

6 כפות  זירעי פשתן טחונים גס ( לא טחונים דק כמו קמח)

1 כפית מלח

1 כפית זעתר

1 כפית פפריקה מעושנת

1/2 כפית כמון - לא חובה

500 מ"ל מים

אופן ההכנה :

אופן ההכנה :

1.לערבב את כל המוצרים היבשים יחד

2. להוסיף את התבלינים ולערבב

3. להוסיף את המים

4. לתת לכל התערובת לנוח בצד לספיגת המים כ- 30 דק'

5. כעבור 30 דק' מחלקים את התערובת ל- 2 תבניות ומשטחים את התערובת על תבנית המרופדת במשטח סיליקון !!! חשוב מאוד אחרת כל העיסה תידבק .

6. מכניסים לתוך תנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.

7. משטחים את העיסה ומכניסים לתנור לבדיוק שעה ו 10 דקות .

** הערה חשובה - אם רוצים שהקרקרים יצאו שווים בגודלם יש לעבור עם גלגלת פיצה מעליהם בערך כ 30 דק' אחרי האפיה ולהחזיר לתנור , אפשר להשאירם כך ופשוט לחתוך אותם בסיום האפייה עם הידיים .

בתיאבון - ספרו איך יצא

מתכונים נוספים

לימון כבוש
Green Salad
רטבים לסלטים
Green Salad
מלבי טעים
Green Salad
עוגיות טחינה מעולות
Green Salad

לקבלת טיפים, מאמרים ומתכונים בנושא תזונה טבעית בריאה ודימוי גוף 

טל מנחם: 054-3227352

tal.eatright@gmail.com

  • קבוצה סגורה - 100% מושלמת
  • Wix Facebook page
  • YouTube Social  Icon

© Tal Menahem / eatright

Designed by BestSite