top of page
פשטידה עשירה בחלבון

פשטידה עשירה בחלבון

אז מה צריך ?


1 חבילת סנפרוסט פרחי ברוקולי מיני - אפשר להשתמש או להוסיף גם ירקות שיש בבית כמו כרובית , פלפל אדום , פיטריות , בצל . 

1גביע 250 גר׳ ריקוטה (עשירה מאוד בחלבון )אם אין אפשר גבינה לבנה.

200 גרם גבינה בולגרית 

3 ביצים

1 שקית אבקת אפייה 

2 כפות קמח שקדים (כך תהייה מאוד דלה בפחמימות ) אין בעייה גם להשתמש בקמח רגיל / כוסמין 

חצי כפית  פלפל

חצי כפית פפריקה 


אופן ההכנה :


הוראות הכנה:

  1. להפשיר את הברוקולי- אם השתמשתם בירקות אז מעט להקפיץ אותם על מחבת . 

  2. בקערה גדולה שופכים גביע גבינה 

  3. מפוררים את הבולגרית 

  4. להוסיף  פנימה 3 ביצים

  5. להוסיף את הקמח 

  6. להוסיף שקית אבקת אפיה ולערבב

  7. להוסיף את התבלינים 

  8. להוסיף את הירקות  לבלילה

  9. לשמן תבנית אפיה בשמן זית

  10. לשפוך פנימה את הבלילה

  11. לאפות כ-30-40 דקות ב-180 מעלות בתנור שחומם מראש. כשהפשטידה שחומה.

*** יש אפשרות להכין את הפשטידה כמו מאפין, מוזגים לתוך עטרות נייר , ואז זמן האפייה מתקצר ל- כ- 20 דק 

בתיאבון!

Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

קינוח ג'לי דל פחמימה
Green Salad
קינוח דל פחמימה טעים וקאנצ'י מדפי אורז
Green Salad
קרפ דל פחמימה
Green Salad
רוטב ויניגריט בזיליקום
Green Salad
bottom of page