top of page
עוגת שוקולד וניל רואו פוד
רכיבים:
לתחתית
1 כוס אגוזי מלך
1/2 כוס תמרים
1 כפית תמצית וניל
לקרם שוקולד
1 כוס קשיו
1/3 כוס שמן קוקוס בכבישה קרה
1/3 כוס אבקת קקאו אורגנית
1/3 כוס קרם קוקוס
1/2 כוס מייפל
כפית תמצית וניל
לקרם קוקוס
1 כוס קשיו מושרה
1/2 כוס קרם קוקוס
1/3 כוס שבבי קוקוס
1/3 כוס חמאת קקאו מומסת
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס מייפל
מיץ מחצי לימון
קורט מלח
אופן ההכנה:
תחתית: להכניס למעבד המזון קודם את אגוזי המלך ואחריהם את התמרים ותמצית הוניל עד שתיווצר עיסה.
יש לרפד תבנית עגולה בקוטר 24 בעיסה – את התחתית.
קרם שוקולד:
להכניס את כל הרכיבים לתוך בלנדר ולעבד לעיסה חלקה.
לשפוך את הקרם מעל לתחתית ולהכניס למקפיא לחצי שעה.
קרם קוקוס להכניס את כל הרכיבים לבלנדר ולעבד עד לעיסה
חלקה להוציא את העוגה מהמקפיא ולמזוג מעל את הקרם
ולהכניס חזרה למקפיא לפחות לשעתיים.
bottom of page