עוגת קלפוטי משגעת

עוגת קלפוטי משגעת

אנחנו בקיץ וז שיא עונת הפירות , העוגה הזו רכה , טעימה וזו הגירסה הכי טעימה לכל מי שסוכרתי או אוכל דל פחמימה .

לא תרגישו שאין בה סוכר בכלל . 



אז מה צריך ?

2 כוסות של כל פרי שאתם רוצים - אני השתמשתי באגס, נקטרינה ושזיפים צהובים .

1 קופסת שמנת מתוקה 

4 כפות אבקת סוכר סוויטנגו 

2 ביצים 

1 חלמון (הצהוב)

1 כפית תמצית וניל 

חצי כוס קמח שקדים 

1 כף אבקת אפייה 

1/2 כוס שקדים פרוסים 


תוספת ליד העוגה 

1 מיכל שמנת מתוקה 

2 כפות אבקת סוכר סוויטנגו . 

אופן ההכנה:

  1.  משמנים היטב תבנית קטנה 30*30 סמ 

  2. מניחים את כל הפירות ומפזרים מעל כף גדושה של אבקת סוכר סוויטנגו ואת השקדים הפרוסים . 

  3. בקערה נפרדת , מערבבים את הביצים , סוכר סוויטנגו , תמצית וניל ושמנת ומערבבים 

  4. מוסיפים את קמח שקדים ואבקת אפייה.

  5. שופכים את הבלילה מעל לפירות עד כדי כיסוי מלא , מנערים מעט את התבנית .

  6. אופים בחום של 170 מעלות כ- 35 דקות , או עד שהקלפוטי שחומה מלמעלה אך לא יבשה לגמרי .

תוספת טעימה עם הקלפוטי .

להקציף מיכל שמנת מתוקה יחד עם 2 כפות סוויטנגו .

ולהוסיף לכל פרוסה בצד מעט מהקצפת . 


בתיאבון . 

Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

עוגת קלפוטי משגעת
Green Salad
פשטידה עשירה בחלבון
Green Salad
עוגיות שוקולד צ'יפס דל פחמימה
Green Salad
מרק ציר עצמות - חיקוי לראמן
Green Salad