עוגת פירות יער בשלוש שכבות - Raw Food
העוגה שתגנוב את ההצגה. עוגה זו איננה אפויה. היא מגיעה ממטבח הרואו פוד, אין בה ביצים או קמח, היא איננה דיאטטית אך מכילה שומנים בריאים והמון ויטמינים ומינרלים.
תחתית:
1 כוס שקדים
1 כוס פתיתי קוקוס
1/2 כוס תמרים
1 כף תמצית וניל
קמצוץ קינמון
מעט מים - להוסיף לפי הצורך בכל פעם כף, רק כדי שהחומרים יתאחדו.
מוס
2 כוסות בשר קוקוס צעיר – ניתן להשיג קוקוס טרי ברשתות השיווק במקרר.
4 בננות טריות
1/4 כוס מייפל
5 כפות שמן קוקוס - שמן הקוקוס משמש להחזקת העוגה לכן חשוב לשים את הכמות הכתובה ולא ניתן להחליפו בשמן אחר.
1/2 כוס חלב שקדים / חלב סויה
כף תמצית וניל
לשכבת השוקולד:
1 כוס תמרים
1 כף אבקת קקאו
1 כפית תמצית וניל
1 כף שמן קוקוס
1/3 כוס מים
אופן ההכנה:
תחתית:
להכניס הכל למעבד מזון עם להב פלדה ולערבל כדי שהעיסה תהיה פירורית ודביקה.
לשטח הכל על תבנית בקוטר 24 ס"מ.
מוס:
לערבל הכל בבלנדר לקבלת מחית
ליצוק הכל מעל התחתית ולהכניס למקפיא לשעתיים.
שכבת השוקולד:
לטחון הכול יחד בבלנדר ולשפוך את השוקולד על העוגה ולהכניס שוב למקפיא.
להגשה:
לקחת פירות יער קפואים, לשטוף אותם היטב במים
לערבב עם כף סירופ מייפל
לפזר מעל העוגה.