לקבלת טיפים, מאמרים ומתכונים בנושא תזונה טבעית בריאה ודימוי גוף 

טל מנחם: 054-3227352

tal.eatright@gmail.com

  • קבוצה סגורה - 100% מושלמת
  • Wix Facebook page
  • YouTube Social  Icon

© Tal Menahem / eatright

Designed by BestSite

עוגת אבטיח משגעת

עוגת אבטיח משגעת

רכיבים:
1/2 אבטיח 
2 קופסאות שימורים של קרם קוקוס - ששהו במקרר לפחות 24 שעות 
4 כפות סוכר 
תמצית וניל  
פרות העונה פרוסים דק  
כוס שקדים פרוסים 

אופן ההכנה: 
הופכים את האבטיח כשהצד החתוך כלפי מטה. 
עם סכין חדה מישרים את האבטיח קוטמים את "הטוסיק"  
מכניסים סכין ומסירים את הקלפיה העבה של האבטיח מסביב, עם סכין קטנה מיישרים ומסירים את כל החלקים הלבנים שנשארו. 
 
פותחים את קופסאות השימורים ושופכים רק את הנוזלים ונשארים עם הקרם.  
מקציפים את הקרם במהירות גבוהה ומוסיפים את הסוכר ותמצית הוניל.  
 
מורחים את האבטיח בקרם  
מעטרים סביב עם השקדים ומקשטים מלמעלה בפירות העונה.  
 
*** טיפ - כדאי להניח את האבטיח מעל רשת קטנה מאחר והוא מגיר נוזלים.  
                חשוב לשמור בקירור. 

מתכונים נוספים

רטבים לסלטים
Green Salad
מלבי טעים
Green Salad
עוגיות טחינה מעולות
Green Salad
פנקייק כרובית - דל פחמימה
Green Salad