top of page
סלט אסייתי
בסלט הזה אין משהו שונה מסלטים אחרים – פרט לצורת החיתוך של הירקות ולרוטב המיוחד שלו שמשדרג אותו מאוד ועושה חשק לאכול ממנו עוד ועוד. אני מאוד אוהבת להגיש אותו הוא מאוד מרשים וטעמו המיוחד לא מאכזב.
רכיבים לסלט:
1/2 כרוב לבן – לחתוך לרצועות דקות לפזר מעל מעט מלח ולסחוט חצי לימון מעל ולהשאיר כחצי שעה.
1 גזר - לחתוך עם קולפן את כל הגזרצלרצועות עבות ודקות
1 מלפפון – לחתוך עם קולפן את כל המלפפון לרצועות עבות ודקות
1 פלפל אדום- חתוך לרצועות דקות
1 פלפל צהוב – חתוך לרצועות דקות
עלי בייבי – אופציונאלי
1 בצל – חתוך לרצועות דקות
נבטי מאש – אופציונאלי
לרוטב
1 שן שום קצוצה
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
2 כפות חמאת שקדים - אם אין אפשר מיונז.
1/4 בצל
2-3 כפות סויה תמרי
5-6 כפות מים
לטחון את כל הרכיבים יחד עד לקבלת מרקם אחיד .
אופן ההכנה:
לערבב את הכל היטב שכל הרכיבים יתמזגו – אני עושה כמות כפולה
ושמה הכל בבלנדר קטן ושומרת במקרר.
לשפוך את הרוטב מעל הירקות 10 דקות לפני ההגשה ולערבב היטב.
אחד הסלטים המוצלחים!
bottom of page