top of page
ממתקי שוקולד בריאים
שעת אחר הצהריים היא לא רק שעה שהילדים מבקשים חטיף אלא גם אנחנו ההורים רוצים לא מעט פעמים משהוא מתוק ליד הקפה. אז הנה ממתק "שוקולד" בריא , מזין והכי חשוב טעים מאוד .
כלים דרושים:
תבנית סיליקון עם שקעים קטנים
מעבד מזון
רכיבים:
1 כוס אגוזי קשיו לא ממולחים, מושרים לפחות כשעה (עדיף לילה)
1 כף תמצית וניל איכותית
3 -4 כפות דבש / מייפל איכותי
1/3 כוס מים / חלב שקדים / חלב סויה אפשרות לתמצית מוקה
לציפוי:
קראנצ' שוקולד
2 כפות שמן קוקוס בכבישה קרה
1 כף קקאו
1 כף סילאן / מייפל
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הקראנץ יחד ויוצקים לכל שקע סיליקון כפית –
מנערים את התבנית ומכניסים לפריזר למס' דק' – השוקולד קופא.
מעבדים בבלנדר את כל חומרים לעיסה.
מוציאים את תבנית הסיליקון מהפריזר ויוצקים כף לכל שקע.
מנערים היטב את התבנית ומכסים בניילון נצמד ומכניסים לפריזר
ל – 4 שעות. כאשר הכל קופא, ניתן לחלץ בקלות מהתבנית ולאכול.
bottom of page