top of page
ממרח פסטו
את הממרח הזה אני מוסיפה להמון תבשילים , פסטות , סלטים וכמובן לסנדוויצ'ים מושקעים וטעימים , גם על קרקרים הוא ממש טעים ..
אז מה צריך ?
1 חבילת בזיליקום
1 חבילת כוסברה
1 חבילת פטרוזיליה
2 עגבניות מקולפות ללא גלעינים
4 עגבניות מיובשות מושרות במים
1/2 כוס צנוברים או שקדים מושרים מעט.
2 כפות מיץ לימון
1/2 כוס שמן זית
1 כף מלח הימליה
3 שיני שום קלופות
אופן ההכנה
להכניס את כל החומרים פרט לשמן הזית לתוך מעבד מזון .
להתחיל לטחון את הכל יחד ובמקביל להזליף את השמן תוך כדי העיבוד.
את הממרח אפשר לאכסן בקופסא אטומה למשך שבוע ואפשר גם להקפיא לשימוש מאוחר יותר .
bottom of page