top of page
מלבי טעים

מלבי טעים

הקינוח האהוב עליי מכל , למי שרוצה להימנע לגמרי מפחמימות ניתן להחליף את הקורנפלור בג'לטין או באצת אגר אגאר- עבור טבעוניים

רכיבים :

400 מ"ל חלב קוקוס - אני משתמשת בחלב קוקוס של חברת AROY-D

1 כפית תמצית וניל טיבעית .

1/2 כוס מייפל . 

2 תרמילי הל כתושים 

2 כפות גדושות של קורנפלור 

חצי כוס מים 


רכיבים לרוטב האדום 

כוס פירות יער 

2 כפות מייפל 

1 כפית תמצית וניל .

חצי כוס מיים 

אופן הכנת המלבי 

לערבב בחצי כוס מים קרים את הקורנפלור .

להכניס לסיר את את יתר הרכיבים ( שימו לב לא הרכיבים של הרוטב האדום )

להביא לרתיחה עד שנוצרות בועות קטנות סביב הסיר .

להוסיף את המים עם הקורנפלור ולערבב - בערך 3-5 דק' עד שרואים כי הבלילה מתחילה להסמיך . 

להעביר את הבלילה דרך מסננת על מנת לסנן את גרגירי ההל . 

לצקת לתוך צנצנות קטנות ולהכניס למקרר. 


הכנת הרוטב האדום 

אישית אני לא מחובבי מי ורדים לכן מי שאוהב מוזמן לשים מי ורדים מעל המלבי , הרוטב האדום טעים גם כן למי שרוצה לגוון מוזמן לשים אותו מעל המלבי . 


1 כוס פירות יער  - דובדבנים / אוכמניות / תותים .

להכניס אותם לסיר עם חצי כוס מים ולהוסיף את המייפל להביא לחימום קל 

להכניס הכל לתוך בלנדר ולטחון למשחה חלקה . 

לטעום לוודא שלא חמוץ מידי , אם חמוץ לכם אפשר להוסיף עוד מייפל . 

לצקת שתי כפות מעל כל צנצנת ולהשאיר במקרר להתייצבות בערך שעתיים . 


בתיאבון . 

Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

קינוח ג'לי דל פחמימה
Green Salad
קינוח דל פחמימה טעים וקאנצ'י מדפי אורז
Green Salad
קרפ דל פחמימה
Green Salad
רוטב ויניגריט בזיליקום
Green Salad
bottom of page