top of page
לימון כבוש

לימון כבוש

לימון כבוש , זה הזמן לנצל את עונת הלימונים ולהכין תוספת שווה לכל סלט .

6-7 לימונים טריים שטופים היטב .

חצי כוס מלח הימליה 

2 כפות צ'ילי - אופציונלי

צנצנת מעוקרת ואטומה .

  1.  חותכים את הלימונים לפרוסות של ס"מ 

  2. טובלים כל לימון משני צידיו במלח ובצ'ילי .

  3. מסדרים את הלימונים במחלח שיהיהו צפופים ודחוסים בצנצנת 

  4. הלימונים מתחילים להגיר נוזלים וזה דבר מצויין 

  5. שופכים מעל כ 1/3 כוס שמן זית 

  6. משאירים כשבוע על אדן החלון ואחר כך מכניסים למקרר , ויש לכם לימון כבוש שטוב לשנה שלמה ככל שעובר הזמן הוא משתבח . 

  7. למה מוסיפים אותו? אני אוהבת לחתוך אותו קצוץ ולהוסיף לכל סלט אפשרי , גם כאשר אני מכינה קציצות דג להכניס לרוטב . טעים בסנדוויץ . בקיצור לימון מוסיף המון וזו לא סתם קלישאה . 

Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

קינוח ג'לי דל פחמימה
Green Salad
קינוח דל פחמימה טעים וקאנצ'י מדפי אורז
Green Salad
קרפ דל פחמימה
Green Salad
רוטב ויניגריט בזיליקום
Green Salad
bottom of page