לימון כבוש

לימון כבוש

לימון כבוש , זה הזמן לנצל את עונת הלימונים ולהכין תוספת שווה לכל סלט .

6-7 לימונים טריים שטופים היטב .

חצי כוס מלח הימליה 

2 כפות צ'ילי - אופציונלי

צנצנת מעוקרת ואטומה .

  1.  חותכים את הלימונים לפרוסות של ס"מ 

  2. טובלים כל לימון משני צידיו במלח ובצ'ילי .

  3. מסדרים את הלימונים במחלח שיהיהו צפופים ודחוסים בצנצנת 

  4. הלימונים מתחילים להגיר נוזלים וזה דבר מצויין 

  5. שופכים מעל כ 1/3 כוס שמן זית 

  6. משאירים כשבוע על אדן החלון ואחר כך מכניסים למקרר , ויש לכם לימון כבוש שטוב לשנה שלמה ככל שעובר הזמן הוא משתבח . 

  7. למה מוסיפים אותו? אני אוהבת לחתוך אותו קצוץ ולהוסיף לכל סלט אפשרי , גם כאשר אני מכינה קציצות דג להכניס לרוטב . טעים בסנדוויץ . בקיצור לימון מוסיף המון וזו לא סתם קלישאה . 

Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

רטבים לסלט
Green Salad
טארט טאטין בצל
Green Salad
עוגת גבינה דלת פחמימה
Green Salad
לימון כבוש
Green Salad