לחמניות ברוקולי - דל פחמימה

לחמניות ברוקולי - דל פחמימה

לחמניות קאפקייק מברוקולי , דלות פחמימה , טעימות וקלות מאוד להכנה - אפשר להקפיא ולהפשיר הן עדיין שומרות על טעמן .

אז מה צריך ? 


1 כוס פתיתי ברוקולי של סנפרוסט – לתת להם להפשיר ולסחוט היטב את הנוזלים .

3 ביצים – להפריד בין חלבונים לחלמונים .

1 כפית אבקת אפייה

3 כפות קמח שקדים

1 כפית מלח

1 כפית פפריקה

1/2 כפית אגוז מוסקט

1/2 כפית אבקת מרק .

אופן הכנה : 

להקציף את החלבונים יחד עם חצי כפית מלח כשהקצף תפוח להוסיף את קמח השקדים ולערבב

לערבב בקערה את פתיתי הברוקולי עם החלמונים והתבלינים

לאחד את שתי הבלילות , להכניס לשקעים של קאפקייק.

להכניס לתנור לחום של 180 מעלות ל- 25 דקות .


** אפשר להוסיף מעט אגוזים מלמעלה - אופציוני לא חובה

Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

Green Salad
<< למתכון
פשטידה עשירה בחלבון
Green Salad
עוגיות שוקולד צ'יפס דל פחמימה
Green Salad
מרק ציר עצמות - חיקוי לראמן
Green Salad