top of page
לחמניות ברוקולי - דל פחמימה
לחמניות קאפקייק מברוקולי , דלות פחמימה , טעימות וקלות מאוד להכנה - אפשר להקפיא ולהפשיר הן עדיין שומרות על טעמן .
אז מה צריך ?
1 כוס פתיתי ברוקולי של סנפרוסט – לתת להם להפשיר ולסחוט היטב את הנוזלים .
3 ביצים – להפריד בין חלבונים לחלמונים .
1 כפית אבקת אפייה
3 כפות קמח שקדים
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית אבקת מרק .
אופן הכנה :
להקציף את החלבונים יחד עם חצי כפית מלח כשהקצף תפוח להוסיף את קמח השקדים ולערבב
לערבב בקערה את פתיתי הברוקולי עם החלמונים והתבלינים
לאחד את שתי הבלילות , להכניס לשקעים של קאפקייק.
להכניס לתנור לחום של 180 מעלות ל- 25 דקות .
** אפשר להוסיף מעט אגוזים מלמעלה - אופציוני לא חובה .
bottom of page