top of page
לחמניות ברוקולי - דל פחמימה

לחמניות ברוקולי - דל פחמימה

לחמניות קאפקייק מברוקולי , דלות פחמימה , טעימות וקלות מאוד להכנה - אפשר להקפיא ולהפשיר הן עדיין שומרות על טעמן .

אז מה צריך ? 


1 כוס פתיתי ברוקולי של סנפרוסט – לתת להם להפשיר ולסחוט היטב את הנוזלים .

3 ביצים – להפריד בין חלבונים לחלמונים .

1 כפית אבקת אפייה

3 כפות קמח שקדים

1 כפית מלח

1 כפית פפריקה

1/2 כפית אגוז מוסקט

1/2 כפית אבקת מרק .

אופן הכנה : 

להקציף את החלבונים יחד עם חצי כפית מלח כשהקצף תפוח להוסיף את קמח השקדים ולערבב

לערבב בקערה את פתיתי הברוקולי עם החלמונים והתבלינים

לאחד את שתי הבלילות , להכניס לשקעים של קאפקייק.

להכניס לתנור לחום של 180 מעלות ל- 25 דקות .


** אפשר להוסיף מעט אגוזים מלמעלה - אופציוני לא חובה

Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

קינוח דל פחמימה טעים וקאנצ'י מדפי אורז
Green Salad
קרפ דל פחמימה
Green Salad
רוטב ויניגריט בזיליקום
Green Salad
סלט פיצה מדהים
Green Salad
bottom of page