לאפה כוסמת

לאפה כוסמת

לאפה מכוסמת ירוקה , ללא גלוטן , קלה לעיכול , עשירה בסיבים תזונתיים ויטמינים ומינרלים .

מצרכים 

1 כוס כוסמת ירוקה - שימו לב ! לא להתבלבל עם הכוסמת הקלויה בצבע חום שמוכרים בחנויות . 

1 כפית מלח 

פלפל 

*** ניתן להוסיף לפי הטעם אורגנו / זעתר /פפריקה מעושנת - מוסיף המון טעם ללאפה. 

אופן ההכנה : 

  1.  להשרות את כוס הכוסמת במים - אפשר לכל הלילה  - אפשר גם שעתיים . 
  2. לשטוף את הכוסמת 
  3. להכניס לבלנדר ולמלא מים בדיוק עד הגובה של הכוסמת בכלי לא יותר מזה . 
  4. לטחון לפחות 2-3 דק - כדי להוציא את החלבון ממנה כדי שיוכלו להווצר הלאפות בלי להתפרק. 
  5. להכין מחבת לוהטת - ללא שמן .
  6. לשפוך מצקת למרכז המחבת לסובב אותה מעט כדי שהבלילה תוכל להתפרש ולהמתין לבועות , ולשוליים מעט להתקפל
  7. להפוך 
  8. אפשר למרוח מה שרוצים על הלאפה , אפשר להפוך אותה אותה גם למתוקה ואז פשוט להכניס דבש במקום המלח והפלפל . 

ספרו איך יצא . 

מתכונים נוספים

לימון כבוש
Green Salad
רטבים לסלטים
Green Salad
מלבי טעים
Green Salad
עוגיות טחינה מעולות
Green Salad

לקבלת טיפים, מאמרים ומתכונים בנושא תזונה טבעית בריאה ודימוי גוף 

טל מנחם: 054-3227352

tal.eatright@gmail.com

  • קבוצה סגורה - 100% מושלמת
  • Wix Facebook page
  • YouTube Social  Icon

© Tal Menahem / eatright

Designed by BestSite