top of page
לאפה כוסמת

לאפה כוסמת

לאפה מכוסמת ירוקה , ללא גלוטן , קלה לעיכול , עשירה בסיבים תזונתיים ויטמינים ומינרלים .

מצרכים 

1 כוס כוסמת ירוקה - שימו לב ! לא להתבלבל עם הכוסמת הקלויה בצבע חום שמוכרים בחנויות . 

1 כפית מלח 

פלפל 

*** ניתן להוסיף לפי הטעם אורגנו / זעתר /פפריקה מעושנת - מוסיף המון טעם ללאפה. 

אופן ההכנה : 

  1.  להשרות את כוס הכוסמת במים - אפשר לכל הלילה  - אפשר גם שעתיים . 
  2. לשטוף את הכוסמת 
  3. להכניס לבלנדר ולמלא מים בדיוק עד הגובה של הכוסמת בכלי לא יותר מזה . 
  4. לטחון לפחות 2-3 דק - כדי להוציא את החלבון ממנה כדי שיוכלו להווצר הלאפות בלי להתפרק. 
  5. להכין מחבת לוהטת - ללא שמן .
  6. לשפוך מצקת למרכז המחבת לסובב אותה מעט כדי שהבלילה תוכל להתפרש ולהמתין לבועות , ולשוליים מעט להתקפל
  7. להפוך 
  8. אפשר למרוח מה שרוצים על הלאפה , אפשר להפוך אותה אותה גם למתוקה ואז פשוט להכניס דבש במקום המלח והפלפל . 

ספרו איך יצא . 

Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

שוקו חם דל פחמימה עשיר בחלבון
Green Salad
קינוח ג'לי דל פחמימה
Green Salad
קינוח דל פחמימה טעים וקאנצ'י מדפי אורז
Green Salad
קרפ דל פחמימה
Green Salad
bottom of page