לקבלת טיפים, מאמרים ומתכונים בנושא תזונה טבעית בריאה ודימוי גוף 

טל מנחם: 054-3227352

tal.eatright@gmail.com

  • קבוצה סגורה - 100% מושלמת
  • Wix Facebook page
  • YouTube Social  Icon

© Tal Menahem / eatright

Designed by BestSite

לאפה כוסמת

לאפה כוסמת

לאפה מכוסמת ירוקה , ללא גלוטן , קלה לעיכול , עשירה בסיבים תזונתיים ויטמינים ומינרלים .

מצרכים 

1 כוס כוסמת ירוקה - שימו לב ! לא להתבלבל עם הכוסמת הקלויה בצבע חום שמוכרים בחנויות . 

1 כפית מלח 

פלפל 

*** ניתן להוסיף לפי הטעם אורגנו / זעתר /פפריקה מעושנת - מוסיף המון טעם ללאפה. 

אופן ההכנה : 

  1.  להשרות את כוס הכוסמת במים - אפשר לכל הלילה  - אפשר גם שעתיים . 
  2. לשטוף את הכוסמת 
  3. להכניס לבלנדר ולמלא מים בדיוק עד הגובה של הכוסמת בכלי לא יותר מזה . 
  4. לטחון לפחות 2-3 דק - כדי להוציא את החלבון ממנה כדי שיוכלו להווצר הלאפות בלי להתפרק. 
  5. להכין מחבת לוהטת - ללא שמן .
  6. לשפוך מצקת למרכז המחבת לסובב אותה מעט כדי שהבלילה תוכל להתפרש ולהמתין לבועות , ולשוליים מעט להתקפל
  7. להפוך 
  8. אפשר למרוח מה שרוצים על הלאפה , אפשר להפוך אותה אותה גם למתוקה ואז פשוט להכניס דבש במקום המלח והפלפל . 

ספרו איך יצא . 

מתכונים נוספים

רטבים לסלטים
Green Salad
מלבי טעים
Green Salad
עוגיות טחינה מעולות
Green Salad
פנקייק כרובית - דל פחמימה
Green Salad