לאפה כוסמת

לאפה כוסמת

לאפה מכוסמת ירוקה , ללא גלוטן , קלה לעיכול , עשירה בסיבים תזונתיים ויטמינים ומינרלים .

מצרכים 

1 כוס כוסמת ירוקה - שימו לב ! לא להתבלבל עם הכוסמת הקלויה בצבע חום שמוכרים בחנויות . 

1 כפית מלח 

פלפל 

*** ניתן להוסיף לפי הטעם אורגנו / זעתר /פפריקה מעושנת - מוסיף המון טעם ללאפה. 

אופן ההכנה : 

  1.  להשרות את כוס הכוסמת במים - אפשר לכל הלילה  - אפשר גם שעתיים . 
  2. לשטוף את הכוסמת 
  3. להכניס לבלנדר ולמלא מים בדיוק עד הגובה של הכוסמת בכלי לא יותר מזה . 
  4. לטחון לפחות 2-3 דק - כדי להוציא את החלבון ממנה כדי שיוכלו להווצר הלאפות בלי להתפרק. 
  5. להכין מחבת לוהטת - ללא שמן .
  6. לשפוך מצקת למרכז המחבת לסובב אותה מעט כדי שהבלילה תוכל להתפרש ולהמתין לבועות , ולשוליים מעט להתקפל
  7. להפוך 
  8. אפשר למרוח מה שרוצים על הלאפה , אפשר להפוך אותה אותה גם למתוקה ואז פשוט להכניס דבש במקום המלח והפלפל . 

ספרו איך יצא . 

Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

Green Salad
<< למתכון
עוגת גבינה דלת פחמימה
Green Salad
רטבים לסלט
Green Salad
טארט טאטין בצל
Green Salad