top of page
גלידת קסטה טבעונית
מי אמר שטבעונים לא נהנים ? נהנים ועוד איך נהנים ! גלידה שהיא טבעית , ללא סוכר וללא כימקלים מיותרים . זה פשוט וזה טבעי .
אז מה צריך ?
לעוגיה :
1/2 כוס אגוזי פקאן.
1/2 כוס שבבי קוקוס.
2 כפות קקאו.
2 כפות שמן קוקוס.
5 תמרים.
להכנת הגלידה :
2 בננות קפואות.
1/2 כוס תותים או פירות יער קפואים.
2 תמרים
1 כפית תמצית וניל.
טוחנים הכל במעבד מזון
אופן הכנת העוגיה : מכניסים את כל הרכיבים לתוך מעבד מזון עם להב פלדה וטוחנים הכל יחד לעיסה. משטחים את העיסה על נייר אפייה לעובי של ס"מ.
קורצים בעזרת רינג ( בו נשתמש להכנת הקסטה) עיגולים .
את העוגיות מכניסים למקפיא .
ועכשיו להרכבת המנה : מכניסים לתוך רינג את העוגייה מעל מהדקים חלק מהגלידה
וסוגרים עם עוגיה נוספת - מהדקים ומכניסים למקפיא .
טעים בטירוף -הילדים משתגעים על זה - בתיאבון
bottom of page