top of page
בראוניז טבעוני

בראוניז טבעוני

כשאני מכינה את הבראוניז האילו , לא רק שתוך שעה כבר לא נשאר מהם כלום אין לי בעייה שהילדים יאכלו אותם כממתק . קמח החומוס והטופו עשירים בחלבון ובסידן , בניגוד לעוגות עם קמח לבן ואפילו קמח מלא שהוא למעשה קמח לבן מחופש ( עליו מבטיחה שאכתוב פוסט). וכממתק אחר הצהריים הוא מושלם .

אז מה צריך ? 

 

1 חבילת טופו רך 

1 כוס סוכר קוקוס .( אפשר גם סוכר רגיל )

3 כפות קקאו אורגני . 

1 כפית גדושה אבקת אפייה ( אני משתמשת באבקה ללא אלומיניום )

1 כפית סודה לשתייה .

1 כוס שמן קוקוס בכבישה קרה .

5 טיפות סטיבייה - מחזקת את הטעם המתוק של הסוכר ועל ידי כך אפשר לחסוך בסוכר בתוך המתכון. 

1/3 כוס שבבי קוקוס . 

3 כפות שבבי קקאו ניבס - לא חובה .

1 כוס פצפוצי שוקולד איכותי - 70% מוצקי קקאו . 

1 כוס קמח חומוס .

אופן ההכנה :

להכניס את כל הרכיבים - פרט לפיצפוצי שוקולד ,לתוך מיקסר עם וו גיטרה

ולערבב היטב להוסיף את פיצפוצי השוקולד - לא לערבב יותר מידי .

להכניס לתבנית אפייה מלבנית - לא גדולה מידי כי הבראוניז לא עולים הרבה .

180 מעלות 40 דקות . אם תשאירו את הבראוניז במקרר לילה הם מתייצבים ופחות מתפוררים

- נראה אם תצליחו להתאפק .

Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

קינוח דל פחמימה טעים וקאנצ'י מדפי אורז
Green Salad
קרפ דל פחמימה
Green Salad
רוטב ויניגריט בזיליקום
Green Salad
סלט פיצה מדהים
Green Salad
bottom of page