top of page
בראוניז טבעוני
כשאני מכינה את הבראוניז האילו , לא רק שתוך שעה כבר לא נשאר מהם כלום אין לי בעייה שהילדים יאכלו אותם כממתק . קמח החומוס והטופו עשירים בחלבון ובסידן , בניגוד לעוגות עם קמח לבן ואפילו קמח מלא שהוא למעשה קמח לבן מחופש ( עליו מבטיחה שאכתוב פוסט). וכממתק אחר הצהריים הוא מושלם .
אז מה צריך ?
1 חבילת טופו רך
1 כוס סוכר קוקוס .( אפשר גם סוכר רגיל )
3 כפות קקאו אורגני .
1 כפית גדושה אבקת אפייה ( אני משתמשת באבקה ללא אלומיניום )
1 כפית סודה לשתייה .
1 כוס שמן קוקוס בכבישה קרה .
5 טיפות סטיבייה - מחזקת את הטעם המתוק של הסוכר ועל ידי כך אפשר לחסוך בסוכר בתוך המתכון.
1/3 כוס שבבי קוקוס .
3 כפות שבבי קקאו ניבס - לא חובה .
1 כוס פצפוצי שוקולד איכותי - 70% מוצקי קקאו .
1 כוס קמח חומוס .
אופן ההכנה :
להכניס את כל הרכיבים - פרט לפיצפוצי שוקולד ,לתוך מיקסר עם וו גיטרה
ולערבב היטב להוסיף את פיצפוצי השוקולד - לא לערבב יותר מידי .
להכניס לתבנית אפייה מלבנית - לא גדולה מידי כי הבראוניז לא עולים הרבה .
180 מעלות 40 דקות . אם תשאירו את הבראוניז במקרר לילה הם מתייצבים ופחות מתפוררים
- נראה אם תצליחו להתאפק .
bottom of page