top of page
בראוניז אגוזי מקדמיה Raw Food
רכיבים:
לתחתית
1.5 כוסות אגוזי מקדמיה
1/3 כוס שבבי קוקוס
1/4 כוס מים .
½ כוס קקאו
2 כוסות תמרים רחוצים
1 כפית קינמון
לציפוי
½ כוס אגוזי מקדמיה
¼ כוס פתיתי קוקוס
2 כפות שמן קוקוס
אופן ההכנה:
במעבד מזון להכניס את אגוזי המקדמיה ולהפעיל במס' פולסים, להוסיף לאט לאט את התמרים, קקאו, מים, קינמון , פתיתי הקוקוס.
מתקבלת עיסה דביקה.
בתבנית קטנה 25*25 - לשטח את העיסה היטב עם ידיים לחות או להניח מעל נייר אפיה וללחוץ.
להכנת הציפוי:
להכניס את כל הרכיבים לתוך מעבד מזון כך שנוצרים פתיתים קטנים .
לפזר מעל העוגה ולהכניס למקרר לשעה .
לחתוך לריבועים.
bottom of page