כדורי פאדג' שוקולד
רכיבים לכדורים:
3 בננות בשלות
3 כפות קרם קוקוס( אני משתמשת ב AROY -D )שכבר שהה במקרר והחלק העליון השומני התקשה , אני מפרידה בינו לבין החלק הנוזלי, ומשתמשת רק בקרם הקשה.
1/3 כוס מייפל.
1 כפית תמצית וניל
2 כפות שמן קוקוס
רכיבים לציפוי :
3 כפות שמן קוקוס
2 כפות מייפל
1 כף אבקת קקאו
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
למעוך את הבננות ולערבב היטב את שאר הרכיבים - שמן קוקוס,
חלב קוקוס ששהה במקרר ללא הנוזלים, מייפל, תמצית הוניל.
להכניס למקרר ל – 10 דק כדי שהעיסה תתקשה מעט.
ליצור כדורים או להכניס לתבניות קטנות של סיליקון. להכניס להקפאה.
רק כאשר הכדורים קפאו.
להכנת הציפוי :
להמיס 3 כפות שמן קוקוס 1 כף קקאו 2 כפות מייפל / סילאן לערבב היטב – ולטבול את כדורי השוקולד הקפואים – השוקולד יקפא מייד. זו גם מנה מתוקה וגם מנה מזינה ,
שאני מחזיקה במקפיא כל הזמן והילדים תמיד אוהבים לנשנש אותם .
בתיאבון