top of page

לא מפחדים מאוכל בריא - תעשיית המזון והצלחת שלנו

 


הרצאה מרתקת ,המתייחסת לכל מה שאנחנו חושבים על בריאות .

אנחנו חיים בתקופה בה אנו שמים דגש רב על תזונה בריאה ואוכל בריא , את הרצון והצורך שלנו בבריאות תעשיית המזון מנצלת ויוצרת בלבול רב בין מה שבריא למה שלא בריא , למעשה רוב המוצרים על מדפי הסופר שרובנו חושבים שהם בריאים אינם באמת בריאים .
בהרצאה שוברת מיתוסים זו , אביא מחקרים ודוגמאות ממדף הסופר ונראה מה ההבדלים בין מה שכתוב בקידמת האריזה לבין מה שרשום מאחוריה .
על מה נדבר בהרצאה :

מהו אוכל בריא ?

האם קמח המלא באמת מלא ?

איך יודעים לבחור מהו שמן בריא ?

מה באמת מכילים מוצרים דיאטטיים?

איך הפכנו למכורים של פחמימות ?

 

הרצאה מדברת על ההיסטוריה של המזון ואיך גורמים לנו להאמין שמוצרי מזון מזיקים בריאים לנו .

עד כמה משמעותי הסוכר בחיים שלנו .

ב- 60 שנים האחרונות חלו המון שינויים בתזונה שלנו .

  1. הורדת השומן

  2. הוספת ארוחות במהלך היום

  3. הכנסה של פחמימות במקום השומן

  4. הוספת חטיפי אנרגיה כמזון בריאות ועוד...

האם באמת לאכול 5-6 ארוחות ביום זו הדרך הטובה ביותר להגיע למשקל תקין ובריאות ?

מה הסוד לשמירה על משקל תקין וסיום אכילה נשנשית לאורך היום ?


או בקיצור - מה הסיבה בה אנחנו כל היום רעבים וכל שנה עולים עוד במשקל .

ללא ספק הרצאה מאירת עיניים , שתתן למשתתפים כלים להבין מה באמת שמים לנו באוכל ואיך לזהות אוכל שהוא טוב לנו .

אוכל בריא הרבה יותר פשוט, קל וזול ממה שאנחנו חושבים .

אורך ההרצאה : כשעה ורבע

בארגונים : ניתן לצרף חבילת מוצרים מפתיעים וטעימים והכי חשוב בריאים המהווים פתרון למוצרים הרגילים .




bottom of page